Over ons

Over ons

Welkom bij pokestock, je one-stop-shop voor alles wat met pokemon-kaarten te maken heeft. Wij zijn een in nederland gevestigde sorteerservice gevestigd in rotterdam en zijn gepassioneerd om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

We begrijpen het belang van authenticiteit en nauwkeurigheid als het gaat om het beoordelen van pokemon-kaarten, en daarom gebruiken we alleen de meest vertrouwde en gerenommeerde beoordelingsnormen in de branche. Ons team van experts doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw kaarten met de grootst mogelijke zorg worden behandeld en het cijfer krijgen dat ze verdienen.

Bij pokestock zijn we meer dan alleen een webshop. We zijn een gemeenschap van jonge en enthousiaste pokemon-fans, die altijd bereid zijn om onze kennis en passie met anderen te delen. Of je nu een fervent verzamelaar bent of net begint, wij zijn er om je de middelen en ondersteuning te bieden die je nodig hebt om je verzameling uit te breiden.

We zijn er trots op dat we een naadloze en gemakkelijke online winkelervaring kunnen bieden, en onze klantenservice is ongeevenaard. Als u vragen of opmerkingen heeft, staat ons vriendelijke en deskundige personeel altijd voor u klaar.

Dus als je op zoek bent naar de beste plek om je pokemon-kaarten te kopen, verkopen of te laten beoordelen, zoek dan niet verder dan pokestock. We kunnen niet wachten om je te helpen op je pokemon-reis!

Je kan 24/7 op onze webshop bestellen. En of u nu een vraag heeft over kaarten, prijzen, verkopen of iets anders, ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Mail naar Info@pokestock.com uw vragen worden zo snel mogelijk beantwoord.

Pokestock
info@pokestock.com
KvK: 80164692
+31 6 289 486 23
Burgemeester Hoffmanplein 55B (Let op geen bezoekadres)

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Add to WishlistBrowse WishlistRemove Wishlist
Shopping cart

Your cart is empty.

Return To Shop

Add Order Note Edit Order Note
Estimate Shipping
Add A Coupon

Estimate Shipping

Add A Coupon

Coupon code will work on checkout page