Duurzaamheid

Duurzaamheid

Wij vinden het erg belangrijk om rekening te houden met het milieu. Als webshop heb je een grote invloed op de producten en stoffen die in het milieu terechtkomen vanwege de pakketten die verstuurd worden. Daarom kiezen wij bewust voor milieuvriendelijke producten die makkelijk gerecycled kunnen worden. Daarnaast hebben wij ook voor producten gekozen, indien ze in de natuur terechtkomen, dat ze makkelijk en snel afbreken. 

Maar waarin onderscheidt een duurzame verpakking zich eigenlijk van conventioneel verpakkingsmateriaal? In reguliere verpakkingen wordt vaak niet-duurzaam, niet circulair materiaal gebruikt. Papier waar bomen voor worden gekapt, plastic dat uit aardolie wordt gemaakt. Eindige bronnen, waar we er nu al te weinig van hebben, terwijl er zoveel andere mogelijkheden zijn.

Dat is niet meer van deze tijd en wij doen het dan ook anders. Natuurlijk materiaal dat anders zou worden weggegooid en verbrand, zetten wij om in hoogwaardige verpakkingen voor jouw producten. De producten worden beschermd, zodat hun kwaliteit wordt behouden en ze langer houdbaar zijn. Pokestock heeft duurzaamheid hoog in het vaandel.

Verpakking

Alle verpakkingsdozen die wij gebruiken voor het versturen van bestellingen zijn gemaakt van karton. Wij maken gebruik van verpakkingsdozen die geschikt zijn voor de brievenbus of als pakket. Al deze dozen bestaan volledig uit karton.

Producten

Wij hebben producten waarvan de verpakking plastic onderdelen bevat. Wij vragen iedereen die deze verpakkingen van ons ontvangen om deze op een correcte manier te verwerken. Papier en karton bij het papierafval en de plastic onderdelen bij het restafval. Bedankt voor de medewerking!

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Add to WishlistBrowse WishlistRemove Wishlist
Shopping cart

Your cart is empty.

Return To Shop

Add Order Note Edit Order Note
Estimate Shipping
Add A Coupon

Estimate Shipping

Add A Coupon

Coupon code will work on checkout page